JOSEP MARIA SOLÀ

Sant Feliu de Pallerols, La Garrotxa, 1970.

Des de molt jove és conscient de la seva passió pel dibuix i la pintura, i de la mà de l’artista Josep Colomer, el seu primer mestre, aprèn la tècnica bàsica del traç, la perspectiva i el color.
El 1991 comença els estudis de Belles Arts a l’escola d’Olot, obtenint el títol de Graduat en Arts aplicades i oficis artístics, en l’especialitat de Pintura Mural, el 1996.
Als 16 anys fa la seva primera exposició individual, i encoratjat per l’èxit de crítica, comença la seva carrera artística. 

Artista dedicat únicament i exclusiva a la pintura, realitza diverses exposicions cada any, habitualment alternant les mateixes galeries d’art, que tenen ja un públic fidel a la seva obra. A dia d’avui ha realitzat més de 75 exposicions individuals.

En paraules del Doctor en Història de l’art Francisco Agramunt Lacruz, “les seves composicions ens revelen un veritable pintor del segle XXI a contrapèl de modes i moviments postmoderns, que posseeix una gran personalitat, sensibilitat i domini d’una cuina pictòrica que l’acrediten com un dels grans representants de l’escola catalana, i en particular l’olotina”

Solà es defineix com un pintor inconformista, i aquest tret es fa patent en la seva pintura on hi reflecteix un afany vivificador dels paisatges que pinta al natural, mantenint-se sempre fidel a les expressions més clàssiques del paisatge.

Josep Maria Solà

“El meu anhel és fondre’m en cada paisatge”

Josep Ma. Solà

obra

Contacte

Tens alguna cosulta? Envia'ns un missatge i et respondrem molt aviat!

0

Start typing and press Enter to search

);