NATALIA VILLANUEVA

Va estudiar ceràmica i a l’Escola Industrial de Barcelona i les seves primeres influències artístiques són en aquesta disciplina. Més endavant se centra en l’estudi del dibuix,  la pintura i el gravat. Quan decideix dedicar-se a la pintura, opta per dotar d’un aspecte manual a les seves creacions, incorporant una tècnica similar a la utilitzada en les seves ceràmiques: la combinació de capes de d’esmalts naturals amb l’oli i pintures acríliques aplicades amb espàtula.

Aquesta tècnica mixta proporciona a la seva obra els colors, la brillantor i l’acabat característics de la ceràmica. La juxtaposició dels materials emprats li permet crear un contrast entre les zones clares i opaques.

Natalia Villanueva pinta paisatges imaginaris, entorns inspirats en el que sempre ha existit.

La seva obra porta el figuratiu a una refinada representació. Allibera el paisatge marí, donant molta llum, contrast i textura a la seva obra. El seu plantejament és modernitzar i revitalitzar la tradició de la pintura nàutica.

Villanueva utilitza la temàtica marinera per transmetre a l’espectador la sensació de llibertat, força i voluntat de viure.

d5adaf5a-6d7d-47fc-ba72-0d5e1a2a80e9-2

“… Experimentant noves tècniques amb fons marins. El resultat és arribar a un obra espontània, fresca i amb colors alegres.”

Natalia Villanueva

obra

Peixos

Títol: Peixos Autor: Natalia Villanueva Mides: 80×80 cm Tècnica Mixta sobre tela

Ampolles

Títol: Ampolles Artista: Natalia Villanueva Mides: 60×60 cm Tècnica mixta sobre tela  

page 1 of 4
Natalia Villanueva

+34 972 77 01 00
info@galeriaport25.com

Facebook/ Instagram

Contacte

Tens alguna cosulta? Envia'ns un missatge i et respondrem molt aviat!

0

Start typing and press Enter to search

);