Viewing Room

 In Comunicat

El nou espai de venta exclusiva on line de Port 25 Galeria d’Art

Vols estar al dia de les nostres exposicions i contemplar les obres des de casa?

Ara ja és possible des de la nostra Viewing Room de Port 25 Galeria d’Art.

La Viewing Room va ser la nostra resposta al confinament que ens va impedir tenir oberta la galeria durant els mesos de la pandèmia. La Viewing Room és la nostra galeria online, que a més de permetre’ns seguir mostrant les exposicions programades durant els mesos de març i abril ara segueix oberta per donar visibilitat als nostres artistes més enllà de les portes físiques de la galeria.

Des d’aquest espai podràs navegar per la galeria virtual on hi trobaràs els treballs únics de tots els artistes i ser el primer en conèixer les obres que anem incorporant a l’exposició d’aquest estiu 2020, i a més és una secció de venta exclusiva per als clients registrats.

Per accedir a la nostra Viewing Room només t’has de donar d’alta en aquesta secció i  tindràs accés a un espai online exclusiu on hi trobaràs tota la informació de cada obra i la possibilitat única d’adquirir els treballs dels artistes online.

Així doncs des d’ara tindrem el plaer d’atendre’t ja sigui personalment a la nostra galeria del Carrer del Port de L’Escala com virtualment a través del Viewing Room de la nostra web.

Recent Posts
0
);