La Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries ha celebrat enguany la seva 16ª edició amb un rècord d’artistes i de públic, consolidant-se com un dels esdeveniments artístics més importants de les comarques gironines.

La Galeria Port 25 no ha volgut faltar a la cita i hi ha participat amb una exposició de 7 artistes, acostant l’art local a tots els públics. Els artistes seleccionats en representació de la galeria per aquesta edició han estat Aida Mauri, Sebastià Salvat, Josep Plaja, Josep Maria Solà, Natàlia Villanueva, Francesc Navarro i l’escultor Ramon Carreras. Les seves obres han omplert les parets de la magnífica capella del convent de Santa Clara, per on han passat multitud de visitants durant els 4 dies que ha durat la mostra.

La Ruta de l’Art de Castelló d’Empúries es va iniciar l’any 2007 gràcies a l’esforç i empemta de la seva fundadora i comissària, l’artista Anna Mª Constanseu, amb l’objectiu d’obrir els espais més emblemàtics de la Vila Comptal i omplir-los amb obres d’artistes de totes les disciplines: Pintura, Escultura, Fotografia, Performances, Arts Visuals.

Aquest 2023 la Ruta ha estat formada per més de 140 artistes de tot el territori que gràcies a aquesta iniciativa han pogut, un any més, mostrar les seves últimes creacions a un gran número de persones, i han omplert amb el seu art tots els racons de la vila.

Contacte

Tens alguna cosulta? Envia'ns un missatge i et respondrem molt aviat!

0

Start typing and press Enter to search

);