Aida Mauri – Plein Air

 In Esdeveniments, Uncategorized @ca

El proper dijous 25 d’agost us convidem a gaudir de l’art de la pintora Aida Mauri, qui ens demostrarà in situ tot el procès de creació, d’inici a fi, d’una obra.

Aida Mauri destaca per la seva pintura arquitectònica on es deixa veure el seu domini de la perspectiva i la profunditat, amb un ús delicat del monocromatisme i una pinzellada lliure que porta els seus paisatges entre el realisme i l’abstracció.

Tot i la seva joventut ja ha guanyat numerosos premis de pintura a nivell estatal i internacional i les seves obres s’exposen en diferents galeries, tant en exposicions individuals com col·lectives.

Durant tot el dia la pintora estarà present a la galeria i tindrem el plaer d’observar i conèixer de primera mà la seva tècnica i el seu talent davant d’una tela.

AIDA MAURI – PLEIN AIR

LLOC: Port 25 Galeria D’Art

Carrer del Port, 25 l’Escala

DATA: 25/08/2022

HORA: tot el dia, a partir de les 10:00h

A més de les obres de l’artista Aida Mauri, aquest estiu us proposem decobrir els nostres artistes locals en l’Exposició Col·lectiva d’Art KM0, amb artistes com Josep Plaja, Albert Giménez, Francesca, Joanmiquel Font, Francesc Navarro o Natàlia Villanueva i el pintor escalenc Lluís Roura.

Exposició Art KM0

Contacte

Tens alguna cosulta? Envia'ns un missatge i et respondrem molt aviat!

0

Start typing and press Enter to search

);